Januar 2023

Buddy Daddies er en ny original anime + trailer

P.A. Works annoncerede en original TV anime serie med titlen Buddy Daddies ved et særligt livestream-program lørdag.

Aniplex åbnede en officiel hjemmeside og afslørede hovedpersonalet, rollebesætningen, en teaser-illustration og en annonceringspromo.

Anime serien får premiere til januar 2023.

Trailer

Illustration

Buddy Daddies er en ny original anime + trailer

Kilde

Hikari no Ō teaser

Der er nu udgivet en teaser-video til den kommende TV anime serie Hikari no Ō. Animeen er baseret på fantasy-romanserien af ​​samme navn af Rieko Hinata og Akihiro Yamada.

Serien vil blive instrueret af Junji Nishimura (Ranma ½, True Tears, Vlad Love) hos Studio Signal.MD.
Manuskripterne bliver skrevet og superviset af Mamoru Oshii (Ghost in the Shell, Blood: The last Vampire, Jin-Roh – The Wolf Brigade, Vlad Love).
Takuya Saito (Macross Zero, Reideen) er ansvarlig for karakterdesignerne og deler posten som animationschef med Kazuchika Kise (Otogi Zoshi, xxxHOLiC: Kei) og Toshihisa Kaiya (Haikyu!!, Ascendance of a Bookworm).
Kazuhiro Wakabayashi (Bungo Stray Dogs, Ghost in the Shell) er lydinstruktør og Kenji Kawai (Higurashi: When They Cry – GOU & SOTSU, Ranma 1/2, Ghost in the Shell) komponerer musikken.

Animeen forventes at begynde til januar 2023.

Teaser

Beskrivelse

Romanerne foregår i den kaotiske efterverden af ​​menneskehedens sidste krig. Skove fulde af dyr dækker jorden, og få mennesker lever i små beskyttede samfund. På grund af et særligt våben, der blev brugt i den sidste krig, brød folk pludselig i flammer, når de er i nærheden af ​​selv en lille ildkilde. Flamelingens kroppe er derfor den eneste sikre energikilde for mennesker. Væsner jaget af de le-svingende ildfangere i dybet af den store skov. Blandt disse ildfangere er der en legende om den såkaldte “Fire Catcher Lord” – en ildfanger, der ville være i stand til at høste ilden fra den 1000 årige komet, “Wandering Spark”. En komet, der flyver på himlen og vender tilbage til jorden efter at være blevet transporteret dertil i den sidste store krig.

Historien i bøgerne begynder, da Touko, en ung pige fra Papirmagerlandsbyen, befinder sig i Den Forbudte Skov, bliver angrebet af Flamelinger og beskyttet af en Ildfanger. Et andet sted tager Koshi, en dreng født i hovedstaden, sig af sin lillesøster, efter at hendes mor dør af giftstoffer fra fabrikken.

Kilde

“Ippon” Again! high school judo anime trailer to

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Yu Muraokas “Ippon” Again! (Mō Ippon!) manga begyndte at streame en anden reklamevideo til showet i fredags. Hjemmesiden afslørede også en ny illustration og nye medvirkende.

Serien begynder til januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Michi Sonoda havde planlagt at stoppe med judo efter sin sidste turnering i junior high. Men hendes bedste veninde Sanae Takigawa inviterer hende til at fortsætte judo i gymnasiet.

Illustration

"Ippon" Again! high school judo anime trailer to

Kilde

Saving 80,000 Gold in Another World for My Retirement teaser

Personalet TV anime serien baseret på FUNAs Saving 80.000 Gold in Another World for My Retirement (Rōgo ni Sonaete Isekai de 8-Man-Mai no Kinka o Tamemasu) light novel serie afslørede animeens teaser-video og januar 2023 premiere.

Trailer

Beskrivelse

En dag falder Mitsuha ned fra en klippe og transporteres til en mærkelig verden, der minder om middelalderens Europa! Efter et nærdødsmøde med en flok ulve opdager hun, at hun er i stand til at rejse frem og tilbage mellem denne nye verden og sin gamle. Mitsuha bruger denne evne til at leve i begge verdener, og hun regner ud, at hun har brug for 80.000 guldmønter for at gå på pension! Fra dette tidspunkt er Mitsuhas mål at få denne sum på en række forskellige måder!

Kilde

Februar 2023

Blue Giant anime film teaser

Den officielle Twitter-konto for anime-filmatiseringen af Shinichi Ishizukas Blue Giant manga afslørede en ny teaser-trailer, illustration og soundtrackets til animeens musikere.

Den verdenskendte pianist Hiromi Uehara komponerer den originale musik, som filmens in-story jazztrio JASS fremfører, og vil også spille klaver for karakteren Yukinori Sawabe, en pianist som hovedperson Dai Miyamoto møder i Tokyo. Saxofonisten Tomoaki Baba spiller saxofon for karakteren Dai. Shun Ishiwaka, trommeslageren fra Millennium Parade-bandet, trommer for Dais skolekammerat Shunji Tamada.
Teaseren nedenfor viser trioens præstationer.

Anime filmen får premiere i de japanske biografer den 17 februar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Dai Miyamoto går på sit sidste år på gymnasiet. Han spiller basketball, arbejder deltid på en tankstation og bor alene med sin far og lillesøster. En meget gennemsnitlig teenager. Men i mange år har han også været passioneret jazzfan – en noget usædvanlig hobby for en dreng i disse dage. Han øver utrætteligt på sin saxofon – når som helst og hvor som helst. Dais mål er at han ønsker at blive en gigant inden for jazzmusik. Alle hans venner synes dog at hans lidenskab er ret uncool.

De første forestillinger er alt andet end opmuntrende, men Dai holder fast i sin drøm og giver ikke op!

Illustration

Blue Giant anime film teaser
©2023 映画「BLUE GIANT」製作委員会 ©2013 石塚真一/小学館

Kilder

Kategoriseret i: