Vinter 2023

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre trailer

Den officielle hjemmeside for Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre, en ny anime baseret på horror-manga-kunstneren Junji Itos forskellige historier, begyndte at streame en ny video til animeen.

Videoen indeholder animeens åbningstitelsekvens samt et kort klip og afslører animeens personale og premiere den 19. januar 2023 på Netflix verden over. Titelsekvensen afslører og forhåndsviser animeens åbningstemasang “Paranoid” af MADKID.

Trailer

Kilde

Trigun Stampede trailer to

TOHO og CG-studiet Orange afslørede en anden trailer til Trigun Stampede animeen.

Videoen afslører yderligere tre medvirkende, flere medarbejdere og showets premiere til januar 2023 på TV Tokyo og andre netværk.

Trailer

Beskrivelse

Historien følger Vash the Stampedes ulykker, en bevæbnet mand på flugt med en “60 milliarder dobbelt dollar” dusør hængede over sig. Vash fik sit “Stampede” kælenavn takket være den ødelæggelse, som nidkære dusørjægere anretter i enhver by, han besøger.

Kilde

Sommer 2023

The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Savior romaner laves til TV anime

Ichijinsha har annonceret at Tenichi og Suzunosukes The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Saviour (Higeki no Genkyō til naru Saikyō Gedō Last Boss Joō wa Min no tame ni Tsukushimasu.) light novel serie inspirerer en TV anime adaption, der får premiere til juli 2023. MBS streamer en teaser-trailer til animeen.

Trailer

Beskrivelse

Pride Royal Ivy er kun otte år gammel, da hun indser, at hun er blevet reinkarneret, bestemt til at blive den fremtidige onde dronning og sidste chef i et otome-spil.

Hun har det hele i dette nye liv: knivskarpt vid, kræfter på boss-niveau og indflydelse over kongeriget som kronprinsesse. Fast besluttet på at så fortvivlelse og ødelæggelse ud over landet… Vent, hvad er det for en rådden fremtid?!

Prinseses Pride beslutter sig for at droppe den maniske skurke-plan og beskytte de mandlige kærlighedsinteresser i stedet, idet hun snyder for at redde alle, hun kan! Vil denne sidste boxx ende med at få kærlighed og tilbedelse fra sit rige?

Illustration

The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Savior romaner laves til TV anime

Kilder

2023

Ten Count boys love anime kommer i biograferne

Den officielle hjemmeside og Twitter-konto for anime-adaptionen af Rihito Takarais Ten Count boys-love manga annoncerede at en biograf anime får premiere i 2023. Hjemmesiden afslørede en illustration:

Illustration

Ten Count boys love anime kommer i biograferne

Beskrivelse

I historien møder Shirotani Tadaomi, sekretær for en virksomhedspræsident, Riku Kurose, en counsellor. Efter at han har givet Shirotani en diagnose for mysofobi (en fobi for snavs), ender Shirotani med at deltage i hans counselling-sessioner.

Kilder

Kategoriseret i: