Record of Ragnarok Sæson 2 afslørede en ny trailer sammen med den officielle premieredato for de første 10 afsnit – 26. januar 2023. Ifølge den officielle meddelelse vil afsnit 11-15 også blive udgivet engang i løbet af det næste år.

Trailer

Info

Anden sæson af animeen vil streame på Netflix, da animeen er eksklusivt på Netflix.

Studio Graphinica og Yumeta Company animerer det under Masao Okubos ledelse. De samme studier arbejdede også på den første sæson af animeen, som i øjeblikket streames på Netflix.

Rollelisten inkluderer:

  • Miyuki Sawashiro som Brünnhilde
  • Yuichi Nakamura som Gautama Buddha
  • Tomoyo Kurosawa som Göll
  • Katsuyuki Konishi som Herakles
  • Tomokazu Sugita som Jack the Ripper
  • Subaru Kimura som Raiden
  • Tatsuhisa Suzuki som Shiva

Illustration

Anime nyhed: Record of Ragnarok sæson 2 trailer
Miyuki Sawashiro as Brünnhilde
Yuichi Nakamura as Gautama Buddha
Tomoyo Kurosawa as Göll
Katsuyuki Konishi as Heracles
Tomokazu Sugita as Jack the Ripper
Subaru Kimura as Raiden
Tatsuhisa Suzuki as Shiva
©Azychika, Shinya Umemura, Takumi Fukui / Coamix, Record of Ragnarok Production Committee

Beskrivelse

Højt over menneskets rige er verdens guder indkaldt for at afgøre en enkelt sag: menneskehedens fortsatte eksistens. Under ledelse af ​​Zeus kalder guderne i det antikke Grækenland, nordisk mytologi og hinduisme blandt andet til samling hvert tusind år for at afgøre menneskehedens skæbne. På grund af deres ubarmhjertige misbrug over for hinanden og planeten stemmer guderne denne gang enstemmigt for at afslutte menneskeheden.

Inden mandatet går igennem, fremsætter Brunhild, en af ​​de 13 halvguder Valkyries, dog et alternativt forslag: I stedet for at antiklimaktisk udslette menneskeheden, hvorfor ikke give dem en kampchance og vedtage Ragnarök, et en-til-en-opgør mellem menneske og gud?
Det guddommelige råd tilskyndes til dristigheden af ​​udfordringen og accepterer hurtigt fuldt ud overbevist om, at denne konkurrence vil vise gudernes fuldstændige styrke. For at have en chance mod de mægtige himleske skarer, bliver Brunhild nødt til at samle historiens største individer, ellers vil dødskaldet helt sikkert lyde for menneskeheden.

Kilde

Kategoriseret i: