Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Tomo-chan is a Girl trailer og info

Til januar begynder serien om en pige og en fyr der er bros i en sådan grad at hun kæmper for at slippe ud fra zonen og blive set som kærestemateriale.

Tomo-chan is a Girl trailer og info

Aniplex’ officielle YouTube-kanal begyndte at streame den fulde salgsfremmende video til tv-anime fra Fumita Yanagidas Tomo-chan Is a Girl! (Tomo-chan wa Onna no Ko!) manga i søndags.

Videoen afslørede anime seriens premiere 4. januar og anime seriens sluttema med titlen “Yurukuru * Love.”

Trailer

Beskrivelse

Tomo Aizawa og Junichirou “Jun” Kubota er de tætteste brødre (bros), du nogensinde har set. De tumler og kæmper, men i tykt og tyndt har de hinandens ryg. Alligevel er der kun et lille problem: Tomo er forelsket i Jun!

Siden hun var ung, har tomboyen Tomo bare været endnu en af fyrene; på grund af hans ekstreme muskel-hjerne-natur, bemærker Jun ikke nogen af hendes tilnærmelser – heller ikke når hun udtrykkeligt erklærer sin kærlighed. For at føje spot til skade, vidste han i lang tid ikke engang, at hun var en pige.

Tomo-chan wa Onna no Ko! følger Tomos og hendes venners komiske oplevelser, mens hun forsøger at fange Juns blik og undslippe den berygtede brozone.

Illustration

Tomo-chan is a Girl trailer og info

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.