Forlaget Kadokawa annoncerede en TV-anime-adaption af Kuji Furumiyas light novel Unnamed Memory og afslørede hovedrollen, medarbejderne og en teaser-illustration (herunder).

Animeen er planlagt til at få premiere i 2023. Yoshiki Nakajima (Plunderer) og Atsumi Tanezaki (Mahoutsukai no Yome) medvirker som henholdsvis Oscar og Tinasha.

Annoncerings trailer

Beskrivelse

“Mit ønske som champion er, at du går ned af tårnet og bliver min kone.”

Oscar klatrer op i et dødbringende tårn og søger kraften hos dets herre, heksen fra den azurblå måne, Tinasha. Han håber, at hendes utrolige magi kan bryde en forbandelse, der vil dræbe enhver kvinde, han tager som kone. Da prinsen ser, hvor smuk Tinasha er, får han dog en bedre idé – da hun helt sikkert er stærk nok til at overleve hans forbandelse, burde hun bare gifte sig med ham i stedet for!

Tinasha er ikke vild med ideen, men indvilliger i at bo sammen med Oscar på det kongelige slot i et år, mens hun undersøger prinsens forbandelse. Heksens smukke ansigt skjuler dog adskillige levetider af mørke hemmeligheder – hemmeligheder, der begynder at dukke op igen…

Illustration

Unnamed Memory

Kilde

Kategoriseret i: