Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Unnamed Memory light novel laves til anime

Kuji Furumiyas light novel om en giftelysten ridder der vil trods en forbandelse vil gifte sig med en heks laves til anime.

Anime nyhed: Unnamed Memory light novel laves til anime

Forlaget Kadokawa annoncerede en TV-anime-adaption af Kuji Furumiyas light novel Unnamed Memory og afslørede hovedrollen, medarbejderne og en teaser-illustration (herunder).

Animeen er planlagt til at få premiere i 2023. Yoshiki Nakajima (Plunderer) og Atsumi Tanezaki (Mahoutsukai no Yome) medvirker som henholdsvis Oscar og Tinasha.

Annoncerings trailer

Beskrivelse

“Mit ønske som champion er, at du går ned af tårnet og bliver min kone.”

Oscar klatrer op i et dødbringende tårn og søger kraften hos dets herre, heksen fra den azurblå måne, Tinasha. Han håber, at hendes utrolige magi kan bryde en forbandelse, der vil dræbe enhver kvinde, han tager som kone. Da prinsen ser, hvor smuk Tinasha er, får han dog en bedre idé – da hun helt sikkert er stærk nok til at overleve hans forbandelse, burde hun bare gifte sig med ham i stedet for!

Tinasha er ikke vild med ideen, men indvilliger i at bo sammen med Oscar på det kongelige slot i et år, mens hun undersøger prinsens forbandelse. Heksens smukke ansigt skjuler dog adskillige levetider af mørke hemmeligheder – hemmeligheder, der begynder at dukke op igen…

Illustration

Unnamed Memory

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.

Nyheds links

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.

Figurer og merchandise

Her er fem figurer i Good Smile Companys Pop Up Parade serie, der udkommer til oktober og november 2023. Der er alt fra vtubers...

Anime

For at være lidt mere bred er her en trailer for en ny historisk donghua, kinesisk anime, Blades of the Guardians: Biao Ren.