Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Yone Sawatas Acro Trip manga afslørede personale, karakter-billeder og en reklame video til fejring af udgivelsen af mangaens femte samlede bog. I videoen lægger Miku Itō stemme til hovedpersonen Chizuko Date og fortæller.

Anime serien får premiere i 2024.

Video

Beskrivelse

Komedien handler om otaku-pigen Chizuko Date, som bor i en by i Niigata-præfekturet. Chizuko er besat af Berry Blossom, en magisk pige, der beskytter byen. Men Chroma, lederen af ​​den lokale slyngelorganisation Fossa Magna, er klodset og svag og efterlader næsten ingen andre interesserede i de tilbagevendende kampe mellem Berry Blossom og Chroma. Chizuko lover dog at kaste lys over den magiske piges bedrifter – og det lidenskabelige ønske sender den tilsyneladende generte mellemskolepige ned ad en mørk vej fuld af mærkelige mennesker.

Karakter illustrationer

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,