I de senere år er Asmi og Ado blevet populære inden for japansk popmusik, men en anden populær lyd er den fra frituregryden på McDonald’s. Alle disse tre kunstnere har en uhyggelig evne til at fremkalde følelser som raseri, lykke og sult.

Selvom de afviger noget i deres stilarter og generelle syn på verden, besluttede McDonald’s at bringe disse tre divaer sammen i “TeeloRemix.”

Musikvideo

Om nummeret

Den første del af sangen er linjer fra Ado’s 2021-hit “Odo”, der tænder og slukker med dele af Asmis “Paku” nummer fra 2022. Og hele vejen igennem kan vi høre den trofaste kimen fra McDonald’s frituregryde.

Karaktererne fra Odo-chan og Paku-chan, der optræder i de originale videoer for hver sang, er blevet gengivet i 3D-animation i “TeeloRemix” sammen med den første optræden af de undvigende Potato 3 Brothers, som ikke er egentlige brødre, men ungdomsklassekammerater som ifølge McDonald’s “elsker musik og dans og ser ud til at have det sjovt hver dag.”

Konceptet bag videoen er den futuristiske Dai-8989 Neo City, hvor Paku-chan hænger ud i den flydende neon McDonald’s ved siden af Odo-chans flydende hus, begge venter på at blive tildelt opgaver af Potato 3 Brothers.

Blog2Social

Den “originale” frituregryde lyd

Friturekoger lyden i høj kvalitet

Ud over sangen, der blev udgivet den 13. januar, udgav McDonald’s den rå lyd af sin frituregryde i høj kvalitet, som alle kan bruge, enten som alarm, baggrundsmusik eller til dit eget remix.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,