Personalet for TV-animeen baseret på toufus Level 1 Demon Lord and One Room Hero (LV1 Maō to One Room Yūsha) manga afslørede showets reklame video, en ny illustration, temasangkunstnere, flere medvirkende og mere personale lørdag.

Trailer

Info

MADKID vil fremføre showets åbningstemasang “One Room Adventure”, og Nenne vil fremføre den afsluttende temasang “Mirai=Teleport.” Yōko Hikasa slutter sig til rollebesætningen som Zenia.

Anime serien vil få premiere i år.

Illustration

Level 1 Demon Lord and One Room Hero TV anime trailer
©toufu・芳文社/Lv1魔王とワンルーム勇者製作委員会

Beskrivelse

For ti år siden besejrede helten Max Dæmonherren. For at genvinde sin magt gik Dæmonherren i en dyb dvale…men da han vågner, er hans krop kun en chibi-version af dens frygtindgydende form. Nu nysgerrig efter at se, hvad hans fjende har gang i, besøger Dæmonherren Max, kun for at opdage at den mægtige helt bor i en beskidt etværelses-lejlighed. Dæmonherren beslutter sig for at flytte ind hos Max og hjælpe sin gamle fjende med at blive en formidabel modstander igen!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,