Bandai afslørede ved sin Digmon Con livestream-begivenheden at de vil lancere Digimon Seekers projektet, som vil omfatte en roman, trailere og merchandise. Projektet er det afsluttende projekt for at fejre franchisens 25-års jubilæum.

Personalet besluttede sig for navnet “Seekers” til det nye projekt, da hver karakter i historien “vil være på jagt efter, hvad der er vigtigt for dem i den virkelige og digitale verden.”

Romanen vil blive serieført på engelsk, kinesisk og japansk samtidigt på Digimon webstedet fra den 3. april. Det nye projekt vil blive serieført i omkring et år.

Teaser

Beskrivelse

Historien i romanen handler om Eiji Nagasumi (i midten på nedenstående billede), en 19-årig cracker. Eiji er en ensom ulv og en antihelt, og er en, der aldrig giver op. Han møder Digmon-forskeren Professor Ryusenji, og hans skæbne og den digitale verden vil begynde at ændre sig. Eijis partner Digimon er Loogamon (nedenfor nederst i midten), som har et ulvemotiv.

Historien vil omfatte tre grupper: crackere, DigiPolice, der stopper Digimon-forbrydelser, og hackere inklusive en modsætning til Eiji ved navn Leon. Leons partner er Pulsemon.

Illustration

Digimon Seekers er et nyt stort projekt
©BANDAI ©本郷あきよし・東映アニメーション

Kilder

Tagged i:

, , ,