Kadokawa har annonceret at historieforfatteren Keiso og kunstneren Kuretas Ishura light-novel-serie får en TV-anime-adaption.

Trailer

Beskrivelse

I en verden, hvor Dæmonkongen er død, har et væld af halvguder, der er i stand til at fælde ham, arvet verden: en fægtermester, der kan finde ud af at udrydde sin modstander med et enkelt blik; en lancer så hurtig, at vedkommende kan bryde lydmuren; en Wyvern rogue, der kæmper med tre legendariske våben på én gang; en almægtig troldmand, der kan tale tanker virkelige; og en englemorder, der uddeler øjeblikkelig død.

Disse mestre, der er ivrige efter at opnå titlen “One True Hero”, forfølger hver især udfordringer mod formidable fjender og udløser selv konflikter. Kampen om at bestemme den mægtigste af de mægtige begynder.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,