Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Sōsuke Tōkas Ranking of Kings (Ōsama Ranking) manga afslørede en primær reklamevideo for den kommende Ōsama Ranking: Yūki no Takarabako (Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage) anime søndag.

Videoen afslører og viser både PEOPLE 1s åbningstemasang “GOLD” og Aimers afsluttende temasang “Atemonaku” (Formålsløst).

Mens videoen beskriver animeen som en “særlig episode”, og mens personalet endnu ikke har annonceret et antal episoder for animeen, oplyser hjemmesiden, at animen vil få premiere den 13. april på Fuji TVs Noitamina-blok og sendes “hver torsdag kl. 24:55”, hvilket bekræfter, at showet vil være mere end blot et afsnit langt.

Animeen vil fortælle en historie, der ikke er set i den originale anime, og den vil indeholde en tilbagevendende rollebesætning og personale.

Trailer

Kilde

Kategoriseret i: