Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Resident Evil som 70er anime reklame

Hvordan ville Resident Evil 4 (Biohazard 4) have set ud hvis det havde været en anime i stil med Heidi…

Resident Evil som 70er anime reklame

En af de mest respekterede franchises i animehistorien er World Masterpiece Theatre. Den begyndte i 1969 men den blev virkeligt populær i 1970’erne, da animestudiet Nippon Animation overtog produktionsopgaverne og tilpassede klassikere fra vestlig litteratur som A Dog of Flanders, Anne of Green Gables og Heidi, hvoraf den sidste var gennembrud for de fremtidige Studio Ghibli stiftere Hayao Miyazaki og Isao Takahata. Den familievenlige formel virkede i næsten 30 år, før World Masterpiece Theatre løb tør for damp i slutningen af 90’erne. Siden 1998 er der kun blevet produceret tre World Masterpiece Theatre-serier, men Nippon Animation har netop udgivet noget, der helt sikkert vil varme hjerterne og afkøle rygraden hos old-school anime-fans: Bio Masterpiece Theatre: Leon and the Mysterious Village.

Det er en reklame for remaken af Resident Evil 4 spillet, bare en smule mere familievenlig – men folk dør stadig i samme grad som i spillene, bare mindre brutalt.

Japansk

Med engelske undertekster

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.