Den officielle hjemmeside for den kommende anime serie baseret på Yuriko Takagamis Fluffy Paradise – manga-adaptionen af Himawari og Kirourans Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tameni Ganbattemasu (bogstaveligt talt, I’ll Try My Best So I Can Pet and Pat in Another World) light novel serie – afslørede sidste onsdag animeens teaser-illustration, personale og premiere i 2024.

(Webstedet annoncerede oprindeligt animeens premiere i 2023, men “på grund af forskellige omstændigheder” er premieredatoen blevet ændret til 2024.)

Beskrivelse

Midori Akitsu (27 år), ender i en anden verden efter at være død af overarbejde?!

Jeg blev reinkarneret i en anden verden, efter at Gud velsignede mig med en særlig evne. Denne evne er “at blive elsket af ikke-menneskelige væsener.” Huh?!

Betyder det, at mennesker måske ikke kan lide mig, men alle de bløde dyr vil elske mig? Whoaaa! Jeg kommer til at klappe en hvid tiger og drager til mit hjertes [tilfredsstillelse]!

Efter at være blevet genfødt som Néma, den yngste datter af en adelsfamilie i topklasse, gør jeg mit bedste for menneskehedens overlevelse(?), mens jeg nyder denne verdens fluffiness.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,