Produktionsselskabet Hike åbnede et officielt websted for en TV-anime-adaptionen af Masamichi Satous Quality Assurance in Another World (Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru) manga og afslørede hovedpersonalet, rollebesætningen, en teaser-illustration og en teaser-reklamevideo.

Animeen er planlagt til at have premiere i 2024. Kaito Ishikawa (Tate no Yuusha no Nariagari) og Hinaki Yano (Wonder Egg Priority) medvirker som henholdsvis Haga og Nikola.

Teaser

Beskrivelse

Nikola er bare en landsbypige, der arbejder på kroen … indtil den dag, drager invaderer, og hun møder Haga, en lærd i alt omkring ham. Han er en del af et elitesamfund kaldet “Seeker”, skabt for at imødegå en række sygdomme, der plager deres normalt fredelige verden. Men både Nikola og Haga har hemmeligheder, de skjuler… dem, der vil ændre hinandens eksistens…

Illustration

Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru kommer som TV anime i 2024

Folkene bag

Instruktør: Kei Umabiki (Ayakashi Triangle assisterende instruktør)
Serie komposition, manuskript: Shougo Yasukawa (Shokei Shoujo no Virgin Road)
Character design: Shigeo Akahori (Texhnolyze)
Studie: 100studio, Studio Palette

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,