Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

"Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen" TV anime sidste trailer
"Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen" TV anime sidste trailer

Anime

Cardcaptor Sakura: Clear Card får anime sequel

Efterfølgeren til den populære Cardcaptor Sakura får selv en efterfølger, der afslutter historien.

Sakura Fes-begivenheden annoncerede at animeen baseret på CLAMPs Cardcaptor Sakura: Clear Card mang får en efterfølger. Efterfølgeren vil fortælle resten af historien indtil dens afslutning. Mere er ikke offentliggjort endnu.

Om mangaen

CLAMP lancerede efterfølger (sequel) mangaen i Kodanshas Nakayoshi magasin juni 2016. Kodansha udgav det 14. bind den 31. marts, og det 15. og sidste bind udsendes den 13. oktober.

Crunchyroll udgiver mangaen digitalt som en simulpub på engelsk

Kodansha USA Publishing udgiver også mangaen digitalt og på tryk på engelsk og udgav 12. bind den 18. oktober. Selskabet beskriver serien:

Beskrivelse

Guidet af drømmenes nøgle tager Sakura ud på et nyt eventyr! Med over 15 millioner eksemplarer på tryk i Japan alene, plus oversættelser på over et dusin sprog, er den originale Card Captor Sakura et internationalt fænomen, du ikke må gå glip af! Og nu begynder det længe ventede nye kapitel!

Det er forår, med kirsebærtræer i fuld blomst, og Sakura er lige på vej ind i mellemskolen. Hendes elskede Syaoran er vendt tilbage fra Hong Kong, og livet kunne ikke være bedre. Men da hun vågner fra en mærkelig drøm og finder sine Sakura-kort uden kraft, hvordan kan hun så beskytte Tomoeda mod katastrofer?!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...