Sakura Fes-begivenheden annoncerede at animeen baseret på CLAMPs Cardcaptor Sakura: Clear Card mang får en efterfølger. Efterfølgeren vil fortælle resten af historien indtil dens afslutning. Mere er ikke offentliggjort endnu.

Om mangaen

CLAMP lancerede efterfølger (sequel) mangaen i Kodanshas Nakayoshi magasin juni 2016. Kodansha udgav det 14. bind den 31. marts, og det 15. og sidste bind udsendes den 13. oktober.

Crunchyroll udgiver mangaen digitalt som en simulpub på engelsk

Kodansha USA Publishing udgiver også mangaen digitalt og på tryk på engelsk og udgav 12. bind den 18. oktober. Selskabet beskriver serien:

Beskrivelse

Guidet af drømmenes nøgle tager Sakura ud på et nyt eventyr! Med over 15 millioner eksemplarer på tryk i Japan alene, plus oversættelser på over et dusin sprog, er den originale Card Captor Sakura et internationalt fænomen, du ikke må gå glip af! Og nu begynder det længe ventede nye kapitel!

Det er forår, med kirsebærtræer i fuld blomst, og Sakura er lige på vej ind i mellemskolen. Hendes elskede Syaoran er vendt tilbage fra Hong Kong, og livet kunne ikke være bedre. Men da hun vågner fra en mærkelig drøm og finder sine Sakura-kort uden kraft, hvordan kan hun så beskytte Tomoeda mod katastrofer?!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,