Shueishas første Jump Press video annoncerede en tv-anime-adaption af Yuuto Suzukis Sakamoto Days manga i går mandag.

En officiel hjemmeside åbnede også og afslørede hovedrollen, personalet, teaser-illustration og en teaser reklame video. Animeen er planlagt til at få premiere til januar 2025.

Beskrivelse

Tarou Sakamoto blev betragtet som den største lejemorder gennem tiderne. Frygtet af mange stod han i toppen af den underjordiske verden, indtil han mødte og forelskede sig i en kvinde. Som følge heraf opgav Sakamoto sit liv med kriminalitet og arbejder nu i en dagligvarebutik.

At efterlade sin lyssky fortid viser sig at være sværere, end Sakamoto oprindeligt forestillede sig. Mange af hans tidligere rivaler og partnere tror ikke på, at han virkelig har forladt virksomheden og dukker op i håb om at tage ham ud. Udelukket fra at dræbe, må Sakamoto finde kreative måder at undertrykke sine fjender og forhindre dem i at skade hans familie, hans butik og den lille by, han bor i.

Roller

Sakamoto Days kommer som TV anime til vinter 2025
Taro Sakamoto får stemme af Tomokazu Sugita (Gintoki Sakata i Gintama, Joseph Joestar i JoJo no Kimyou na Bouken (TV))

Folkene bag

Om mangaen bag

Suzuki begyndte at tegne actionkomedie-mangaen som et one-shot, med titlen Sakamoto, i Jump GIGA i december 2019. Mangaen begyndte regelmæssig udgivelse i Weekly Shounen Jump magazine i november 2020. Shueisha udgav det 16. bind den 4. april og det 17. bind er planlagt til at udkomme den 4. juni. Sakamoto Days har samlede 4,3 millioner eksemplarer af sine mængder i omløb.

VIZ Media licenserede mangaen til udgivelse på engelsk i juli 2021. Det 11. bind udkom den 2. april, og det 12. bind er planlagt til at blive udgivet den 4. juni. Shueishas Manga Plus-websted og -app udgiver også mangaen på engelsk.

Illustration

Sakamoto Days kommer som TV anime til vinter 2025

Kilder

Crunchyroll

MyAnimelist

Kategoriseret i: