Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Bottom-tier Character Tomozaki 2nd STAGE trailer

Serien om den ensomme gamer får en anden sæson.

nAO28TNd0q0

En promo-video og illustration til anden sæson af TV anime serien er blevet udgivet via Twitter-kontoen for Bottom-tier Character Tomozaki franchisen. Det blev også annonceret, at den fulde rollebesætning vender tilbage til anden sæson.

Trailer

Beskrivelse

Tomozaki Fumiya er en af ​​Japans bedste videospilspillere, men i det virkelige liv er han en ensom gymnasieelev. Han insisterer på, at “livet er et lorte spil”, men så møder han den perfekte heltinde, Hinami Aoi, i skolegården. Tag del i livets spil! Er livet virkelig et lort spil eller et guddommeligt? Under Hinamis vejledning går tæppet op for high school noobens erobring af livet.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Skole fantasy serien får premiere til juli.

Anime

Seasonen adapterer "Kaigyoku/Gyokusetsu," "Shibuya Incident" historierne fra den 6. juli.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.