TBS Anime YouTube-kanalen begyndte mandag at streame en ny animeret video, der fejrer femårsdagen for anime-adaptionen af Negi Harubas The Quintessential Quintuplets (Gotōbun no Hanayome) manga. Videoen indeholder nye stemmelinjer fra hver af pigerne.

Som en del af jubilæumsfejringen afholdes fem “Særlige” arrangementer i løbet af året. Traileren fortæller om den første begivenhed, en jubilæumsudstilling, der kørte fra den 22. december til den 21. januar. Den anden Special er den to-dages 5-års jubilæumsarrangement i Yokohama Arena. Dag et finder sted den 27. april og byder på visning af filmkoncerten. Den 28. april er der talearrangement med castet samt liveoptræden.

“The Quintessential Quintuplets Special Event 2023” annoncerede i april, at mangaen får en ny anime-adaptions-historie, som endnu ikke er dukket op i de tidligere anime-projekter.

Kilde

Kategoriseret i: