Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash trailer

Til næste år kommer isekai serien om en pige der tæmmer en slime hvorefter hendes liv ændrer sig.

Den officielle hjemmeside for TV-animeen baseret på Honobonoru500 og Namas The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash (Saijaku Tamer wa Gomihiroi no Tabi o Hajimemashita.) light novel serie afslørede animeens første reklame video og teaser-illustration i onsdags.

Videoen afslører animeens rollebesætning, personale, premieredato i 2024, og afslører og viser også animeens åbningstemasang “Hate no Nai Tabi” (En endeløs rejse) af Aina Suzuki.

Video

Beskrivelse

Unge Ivy har det hårdt. Selvom hun har få minder fra sit tidligere liv, blev hun genfødt i en RPG-lignende verden som den svageste klasse, og endnu værre, som den svageste rang. Som Tamer uden stjerner ønsker selv hendes forældre intet med hende at gøre, og hun indser hurtigt, at hun skal overleve på egen hånd. Hun lærer at leve af jorden og redde, hvad hun kan fra andres efterladenskaber. Men da Ivy formår at tæmme Sora, en simpel slime, ændrer alt sig for dem begge. Der er noget særligt ved dette skrøbelige lille monster, og Ivys omsorg vil bringe det bedste frem i dem begge!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.