Anden sæson, Masamune-kun’s Revenge R, skulle oprindeligt starte i april 2023. På grund af den fornyede spredning af corona-virussen er anime imidlertid blevet udskudt til juli 2023. Det står nu klart, at premieren finder sted den 3. juli 2023.

Crunchyroll har allerede bekræftet, at de nye afsnit også vil blive simulcast.

Trailer

Beskrivelse

Som et overvægtigt barn blev Makabe Masamune nådesløst drillet og mobbet af en bestemt pige, Adagaki Aki. Fast besluttet på en dag at hævne sig på hende, begynder Makabe et strengt regime med selvforbedring og personlig transformation.

Flere år senere dukker Masamune op igen som en ny mand. Smuk, populær, med perfekte karakterer og god til sport, Masamune-kun flytter til Akis skole og er uigenkendelig for hende. Nu er Masamune-kun klar til at konfrontere pigen, der mobbede ham for så mange år siden, og endelig ydmyge hende. Men bliver hævn så sød, som han troede?

Illustration

Masamune-kun’s Revenge R anime begynder til sommer
©竹岡葉月・Tiv・一迅社/「政宗くんのリベンジ」製作委員会R

Kilde

Kategoriseret i: