Omslagsbåndet på Ken Kawasaki og Yū Furusawas 44. Oi! Tonbo (Hey! Tonbo) manga volumen har annonceret, at en anime-adaption af mangaen har fået grønt lys til at udkomme i 2024.

Beskrivelse

Historien begynder med Igarashi, der blev diskvalificeret som professionel golfspiller efter en vis “hændelse” og derfor flytter til Kagoshima-præfekturets Tokara-øer for at træde ud af rampelyset. På disse øer kendt som “Japans sidste uudforskede vildmark” støder han på en naiv pige ved navn Tonbo.

Som det viser sig, har disse angiveligt uudforskede øer en hjemmelavet golfbane, hvor Tonbo spiller hver dag. Hun demonstrerer dygtighed på geni-niveau og spiller alle slags slag med kun en golfkølle, et 3-jern. Igarashi er overrasket over Tonbos talent, selvom han nærer tvivl om, at hun kun bruger et 3-jern. Alligevel ligger en smertefuld, trist fortid gemt dybt i Tonbos hjerte….

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,