Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

#COMPASS mobil-spil laves til anime

Det i Japan og Taiwan populære mobil-spil #COMPASS—Combat Providence Analysis System får en anime om et par år.

#COMPASS mobil-spil laves til anime

Ved dette års Nico Nico Chokaigi convention blev det afsløret, at det populære smartphonespil #COMPASS—Combat Providence Analysis System vil få en anime-adaption.

Lidt information er i øjeblikket kendt om det planlagte anime-projekt. I traileren, der er linket nedenfor, blev det dog annonceret, at premieren er dateret til 2025. Hvis flere detaljer kommer frem, vil vi rapportere om det.

Trailer

Om spillet bag

Det oprindelige smartphone-spil blev først udgivet i Japan og Taiwan i 2016. Siden da er den blevet downloadet over 15 millioner gange.

#COMPASS—Combat Providence Analysis System er et online strategispil i realtid, hvor tre spillere slår sig sammen og kæmper mod andre hold for at erobre flest point i slutningen af ​​kampen. Tilbage i 2018 udgav TMS Entertainment en fire-minutters animeret video til videospillet. Ud over anime-adaptionen vil franchisen blive udvidet til at omfatte flere manga- og lette romantitler.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.