Ved dette års Nico Nico Chokaigi convention blev det afsløret, at det populære smartphonespil #COMPASS—Combat Providence Analysis System vil få en anime-adaption.

Lidt information er i øjeblikket kendt om det planlagte anime-projekt. I traileren, der er linket nedenfor, blev det dog annonceret, at premieren er dateret til 2025. Hvis flere detaljer kommer frem, vil vi rapportere om det.

Trailer

Om spillet bag

Det oprindelige smartphone-spil blev først udgivet i Japan og Taiwan i 2016. Siden da er den blevet downloadet over 15 millioner gange.

#COMPASS—Combat Providence Analysis System er et online strategispil i realtid, hvor tre spillere slår sig sammen og kæmper mod andre hold for at erobre flest point i slutningen af ​​kampen. Tilbage i 2018 udgav TMS Entertainment en fire-minutters animeret video til videospillet. Ud over anime-adaptionen vil franchisen blive udvidet til at omfatte flere manga- og lette romantitler.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,