Bandai Namco Filmworks har afsløret den anden teaser-trailer, nøgle illustration, hovedpersonale og historieintroduktion til Gundam Build Metaverse, dets 10-års jubilæums-anime for Gundam Build franchisen.

Serien med 3 afsnit vil streame på Gundam franchisens officielle YouTube-kanal og på Gundam.infos YouTube-kanal til oktober.

Teaser

Beskrivelse

Den nye historie foregår i et online metavers rum, hvor brugere kan bruge avatarer til at bevæge sig rundt og interagere med andre brugere, herunder at gennemføre Gunpla-kampe (Gundam-plastikmodel) med dem.

Historien handler om Rio Hōjō, en dreng, der bor på Hawaii, og som lærer at bygge Gunpla af en lokal hobbymand ved navn Seria Urutsuki.
I metaverset lærer en figur kendt som Mask Lady ham kunsten at kæmpe med Gunpla, og han stræber efter at blive bedre til det hver dag.
Med sin sædvanlige Lah Gundam opsøger han stadig stærkere modstandere. (Rio tilpasser en entry grade RX-78-2 Gundam-model i billedet af “Japans ånd”, hvor Lah er det oprindelige hawaiianske ord for “sol”).

Illustration

Gundam Build Metaverse teaser 2
© Sotsu, Sunrise

Kilder

Kategoriseret i: