I tråd med dagens lancering af donghua (kinesisk anime) adaptionen af ​​Blades of the Guardians: Biao Ren er der udgivet en ny video som introducerer hovedpersonerne.

Anime-adaptionen er skabt af det kinesiske studie Colored Pencil Animation og dets datterselskab Colored Pencil Animation Japan.
Tencent Penguin Pictures er angivet som producent.

Historien er planlagt til at få 14 afsnit i alt, men disse har ikke fået licens her i landet.

Trailer

Beskrivelse

En blodig tegneserieserie fra Kina, der genopliver Sui- og Tang-dynastiernes svundne æra. Tredje år af Daye-æraen (607 e.Kr.). Under kejser Yang Guangs (Yangdi) tyranni fra Sui-dynastiet lever befolkningen i hård nød. Lykkejægeren Daoma, som har exceptionelle kampevner, udlejer sig selv som dusørjæger og eskorte i ørkenområderne i de vestlige regioner og skal samtidig passe på anklagerne ved det kinesiske kejserlige hof, som jager ham.

Men så påtager han sig opgaven at eskortere en mystisk, maskeret rejsende til den kinesiske hovedstad Chang’an. Den formodede ganske almindelige opgave viser sig at være yderst farlig, farer lurer overalt undervejs og gabende afgrunde åbner sig. Dermed går gardinet op for en rejse, der vil ændre hele verdens skæbne…

Kilde

Kategoriseret i: