Den officielle hjemmeside for The Prince of Tennis franchisen afslørede søndag, at The Prince of Tennis II: U-17 World Cup anime-serien vil få en efterfølger med titlen Shin Tennis no Ōji-sama U-17 World Cup Semifinal, der udsendes i 2024.

Animeen vil handle om Japan mod Tyskland semifinalen. Ovenstående logo for animeen viser holdenes farver rød og sort.

Beskrivelse

Da tennisfænomenet Ryoma Echizen bliver smidt ud af Japans elite U-17 træningslejr for at bryde reglerne, er han fortvivlet. Men et lykketræf rammer, når han er i stand til at prøve sig for det amerikanske hold. At bevise sig selv mod deres hærdede veteraner bliver ikke let, og hvis han bliver accepteret, bliver han nødt til at spille mod sine tidligere venner. Kan han hjælpe sine nye brødre med at smadre deres vej til sejr?

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,