Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Am I Actually the Strongest? anime trailer 2
Am I Actually the Strongest? anime trailer 2

Anime

Am I Actually the Strongest? anime trailer 2

Om to uger begynder endnu en isekai om en OP hovedperson, der dog ikke får en let start på livet.

Den officielle hjemmeside for tv-anime-serien baseret på Sai Sumimoris Am I Actually the Strongest? (Jitsu wa Ore, Saikyō deshita?) romanserie begyndte at streame den anden reklamevideo til animeen.
Hjemmesiden afslørede også fem flere medvirkende, showets premiere den 1. juli, en ny nøgleillustration og showets temasangkunstnere.

Trailer

Ovenstående video viser Lezels åbningstemasang “Reset Life?” og Star★Shiμ’ne!!! opfører den afsluttende temasang “Himi CHU★Pre-Love Magic.”

Beskrivelse

At blive reinkarneret til en anden verden med løftet om en “snyde” evne er én ting… men at blive genfødt som en baby og derefter efterladt til døden, efter at dine kongelige forældre tror, du er magtesløs?? Det er en helt anden ting!
Nu skal den nyfødte Reinhart – eller Hart blandt hans nye venner – finde vej gennem en farlig verden… men heldigvis har han magi, der bogstaveligt talt overgår alt!

Illustration

Am I Actually the Strongest? anime trailer 2
© 澄守彩・講談社/「実は俺」製作委員会

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...