Bandai Namco Entertainment annoncerede under Summer Game Fest streamen at de producerer et action-rollespil baseret på Akira Toriyamas SAND LAND manga, der også er blevet udgivet herhjemme for mange år siden. Spillet annonceres passende lige inden den ny anime kommer til august.
Spillet vil blive udgivet til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S og pc via Steam, selvom virksomheden ikke annoncerede en udgivelsesdato. ILCA udvikler spillet.

Trailer

Beskrivelse

Dyk ned i en ørkenverden, hvor både mennesker og dæmoner lider af ekstrem vandmangel. Spil som og se djævelprinsen Beelzebub, sherif Rao og dæmonen Thief begive sig ud på et eventyr på jagt efter en legendarisk kilde gemt i ørkenen. Beelzebub præsenterer sig selv som en “superond djævel”, og har et rent hjerte som en lille dreng, men har overmenneskelig styrke og telepatiske evner. Rao, en sherif i en lille by, søger hjælp fra dæmoner for at redde hele Sand Land fra vandmanglen. Thief, en klog gammel dæmon med tyveevner, ledsager også Beelzebub og Rao på deres eventyr.

Ved at spille som Beelzebub vil spillere være i stand til at udforske en enorm verden ledsaget af hans usandsynlige gruppe af dæmoner og mennesker. Uanset om de rejser rundt i forskellige køretøjer eller rejser til fods, vil spillerne støde på farer såvel som hjælpsomme karakterer, de møder i den store ørken, mens de afslører SAND LANDs mange hemmeligheder. Køretøjs- og karakterkampe er en stor del af handlingen i spillet. Spillere vil have adgang til en række forskellige køretøjer, som de kan tilpasse og udstyre med loadouts til at krydse ørkenen, overvinde forhindringer og tage imod et mangfoldigt udvalg af mægtige fjender.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , , , , ,