Personalet bag Kaina of the Great Snow Sea: Star Sage (Ōyukiumi no Kaina: Hoshi no Kenja), film efterfølgeren til Kaina of the Great Snow Sea (Ōyukiumi no Kaina) tv-anime serien af BLAME! og Knights of Sidonia samarbejdspartnerne Tsutomu Nihei og Polygon Pictures, udgav den fulde trailer og nye illustration sidste mandag. Personalet annoncerede også en ny rollebesætning og premieren den 13. oktober i Japan.

Beskrivelse

“Dreng-møder-pige-fantasien” foregår i en verden, hvor land bliver opslugt af det indtrængende Store Snehav. Menneskeheden lever et barskt liv over Tenmaku (et ordspil på det japanske ord for telt), der strækker sig fra rødderne til toppen af gigantiske orbitale træer. Historien fokuserer på Kaina, en dreng, der bor over Tenmaku, og Liliha, prinsessen af det lille land Atland i Det Store Snehav.

Kilde

Kategoriseret i: