Folkene bag anime-adaptionen af ​​mangaen Frieren: Beyond Journey’s End af Kanehito Yamada-skrevne og Tsukasa Abe har nu udgivet en ny video, der afslører detaljer om starten på serien.

Således får animen premiere den 29. september 2023 og starter direkte med en to-timers special. Det vides i øjeblikket ikke, om denne tidsangivelse inkluderer varigheden af ​​reklameblokkene på japansk tv. Det kan dog antages.

Tv-serien bliver til i animationsstudiet Madhouse under ledelse af Keiichiro Saito (Bocchi the Rock!). Tomohiro Suzuki (One-Punch Man) er ansvarlig for manuskripterne, mens Reiko Nagasawa (takt op. Destiny) vil lave karakterdesigns Evan Call (Violet Evergarden) er hyret til baggrundsmusikken.

Frieren anime trailer
© 山田鐘人・アベツカサ/小学館/「葬送のフリーレン」製作委員会

Beskrivelse

Årtier efter deres sejr konfronterer begravelsen af en af hendes venner Frieren med hendes egen næsten udødelighed. Frieren sætter sig for at opfylde sine kammeraters sidste ønsker og begynder et nyt eventyr…

Ældre illustration

Frieren: Beyond Journey's End fantasy mangaen laves til anime

Kilde

Kategoriseret i: