Personalet bag tv-animeen baseret på FUNAs I Shall Survive Using Potions! (Potion-danomi de Ikinobimasu!) light novel serie udsendte sin første fulde reklame video og en ny nøgle illustration i onsdags.

Videoen annoncerer endnu en medvirkende rolle, den afsluttende temasangs kunstnere og titel, og oktoberpremiere.

Nao Tōyama slutter sig til rollebesætningen som Celestine (til højre i billedet nedenfor), gudinden, der lader hovedrollen Kaoru (til venstre) reinkarnere i en anden verden.

I Shall Survive Using Potions! anime trailer 1
© FUNA・講談社/ポーション頼みで生き延びます!製作委員会

Andre roller:

  • Rin Kusumi as Kaoru
  • Tomoyo Takayanagi as Francette
  • Moeka Koizumi as Emile
  • Haruki Iwata as Belle
  • Natsuki Kitagawa as Layette

Medvirkende Haruki Iwata og Moeka Koizumi optræder med den afsluttende temasang “Love is a potion” under deres gruppenavn harmoe.

Nobuaki Nakanishi (Koihime Musō, Shin Koihime Musō, Kasimasi – Girl Meets Girl) instruerer animeserien hos studiet Jumondo.
Chisato Kikunaga (Don’t Hurt Me, My Healer!) adapterer Sukimas originale karakterdesign til animation.
Takayo Ikami (Penguindrum, Magical Girl Site, Yuri Kuma Arashi) superviser seriens manuskripter, og Hiroaki Tsutsumi (Dr. Stone alle tre sæsoner, Jujutsu Kaisen) komponerer musikken hos Pony Canyon.

Beskrivelse

En dag tog supervisoren med ansvar for at våge over Jorden sig af en forvrængning, da de lavede en fejl, der fik Kaoru Nagase til at miste sin fysiske krop.
Ikke bare det, men det at reinkarnere hende til en anden, mindre kulturelt avanceret verden er det eneste, de kan tilbyde at gøre for hende.

Kaoru er ikke en til at tage denne drejning af begivenhederne uden at kny, og hun stiller et krav: magten til at skabe eliksirer, når som helst hun har lyst, med hvilken effekt hun vil have det – og det stopper heller ikke der. Hun beder om en magisk varekasse, evnen til at forstå og tale alle sprog og den samme krop, hun havde, da hun var en femten-årig pige.

Ved at bruge sine nyfundne kræfter må Kaoru forsøge at skabe et stabilt liv for sig selv i en helt ny verden!

Tidligere illustration

I Shall Survive Using Potions! romaner laves til TV anime
© FUNA・講談社/ポーション頼みで生き延びます!製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: