Square Enix annoncerede fredag, at Yū Toyotas Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?! (30-sai Dōtei da to Mahō Tsukai ni Nareru Rashii) manga får en tv-anime-adaption.

Der er allerede kommet to live action film baseret på mangaen.

Chiaki Kobayashi har hovedrollen som den 30-årige lønmodtager Kiyoshi Adachi, og Ryōta Suzuki som hans elite, smukke kollega Yūichi Kurosawa.

Yoshiko Okuda (Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits-) instruerer animeen hos Satelight. Takahiro Kishida (Durarara!!, Haikyu!!, Puella Magi Madoka Magica) designer karaktererne, og Tomoko Konparu (Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits-, Uta no Prince-sama – Maji Love 1000%, Nodame Cantabile) superviser seriens manuskripter.

Beskrivelse

Adachi, en trediveårig jomfru, har udviklet evnen til at læse folks tanker ved at røre ved dem. Efter at have strejfet sin meget smukke kollega, indser Adachi, at han er rasende forelsket i ingen ringere end Adachi selv!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,