Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Kei Azumis “alternate-world social reform fantasy” romanserie Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū) afslørede torsdag en ny teaser-trailer og teaser-illustration til animeens anden sæson.

Traileren afslører anden sæsons premiere til januar 2024 og afslører, at J.C. Staff vil animere anden sæson (de erstatter C2C). Sæsonen løber over to på hinanden følgende cours (kvarte år).

Beskrivelse

Makoto Misumi er bare en almindelig gymnasieelev, der lever et almindeligt liv, men pludselig bliver han hidkaldt til den anden verden for at blive en “helt”. Den anden verdens gudinde fornærmer ham dog for at være anderledes og fjerner hans “helt” titel, før hun kaster ham ud i ørkenen ved verdens kanten. Mens han vandrer i ørkenen, møder Makoto drager, edderkopper, orker, dværge og alle mulige ikke-menneskelige stammer. Fordi Makoto kommer fra en anden verden, er han i stand til at frigøre utænkelige magiske kræfter og kampfærdigheder. Men hvordan skal han håndtere sine møder med forskellige arter og overleve i sit nye miljø. I denne fantasi forsøger Makoto at omdanne den anden verden til et bedre sted på trods af at mennesker og guder har vendt ryggen til ham.

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- sæson 2 teaser
©あずみ圭・アルファポリス/月が導く異世界道中第二幕製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: