Rikachis prisvindende shojo manga Nina the Starry Bride får en TV anime adaption. En teaser illustration og en annonceringsvideo blev også udgivet sammen med hovedrollerne: Minami Tanaka som Nina, Yuichiro Umehara som Azure og Kouki Uchiyama som Sett. Udgivelsesdatoen, studiet og personalet bag er endnu ikke afsløret.

Nina the Starry Bride manga laves til anime
©Rikachi / Kodansha / Nina the Starry Bride Production Committee

Mangaserien begyndte sin serialisering i Kodanshas Be Love i oktober 2019 og har i øjeblikket elleve bind i omløb. Den vandt kategorien Bedste Shojo Manga ved den 46. årlige Kodansha Manga Awards.

Annoncerings video

Beskrivelse

Nina havde en hård start på livet, forældreløs og må stjæle for at overleve, kun for at blive bortført for hendes usædvanlige lapis lazuli øjne. Men til hendes overraskelse ordinerede hendes tilfangetager, Prins Azure, at hun ville leve livet som en prinsesse… specifikt livet som den nyligt afdøde prinsesse-præstinde, Alisha, som havde de samme øjne. På trods af sin skiftende formue vil Nina ikke opgive sit gamle liv uden kamp. Azure er måske bare den, der endelig matcher hendes forstand, men hvor meget kan hun stole på ham? Og kan hun stoppe de følelser, der spirer i hendes hjerte, vel vidende at hun til sidst skal giftes med en anden…?

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,