Akuma-kun animeen udkommer den 9. november i år på Netflix globalt, som annonceret tidligere med et nyt illustration og en trailer. Toei Animation og Encourage Films animerer serien.

Den nye Akuma-kun anime er baseret på en mangaserie af Shigeru Mizuki. Der er tre versioner af mangaen, udgivet i henholdsvis 1963, 1966 og 1970. Serien modtog tidligere en live-action-tilpasning, der blev sendt fra 1966 til 1967 og en anime-adaption, der blev sendt fra april 1989 til marts 1990. To film affødte fra anime-tv-serien: Akuma-kun: The Movie udgivet i 1989 og Akuma-kun : Yōkoso Akuma Land e!! udgivet i 1990.

Medvirkende

Hiro Shimono slutter sig til rollebesætningen som Strofire. Andre medvirkende inkluderer Ryoko Shiraishi som Sanae Kazama (herunder), Yumiri Hanamori som Mio Kazama (herunder), Fairouz Ai som Gremory (herunder), Yukiyo Fujii som Hina Asanagi (herunder), Toshio Furukawa som Mephisto III, Yuuki Kaji som Ichiro Umoregi, Yuuko Mita som Shingo Umoregi og Toshio Mephisto Furuk. II.

Folkene bag

  • Character design, chef animation instruktør: Sakae Shibuya (A Centaur’s Life, Magical Girl Site)
  • Art Director: Yumiko Kuga
  • Farvenøglekunstner: Kunio Tsujita
  • Sammensætninginstruktør for fotografi: Takeo Ogiwara
  • Magisk cirkel design: Wataru Osakabe
  • Musik: Akio Izutsu (Phi-Brain – Kami no Puzzle)

Tidligere teaser trailer

Kilde

Kategoriseret i: