Sailor Moon powerparret Usagi og Mamoru siger ja til hinanden i en særlig reklamevideo til Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos the Movie filmene.

Videoen er sat til “Happy Marriage Song” sporet og byder på frieri og bryllupsscener fra filmene. Brylluppet imiterer nøje seriens sidste øjeblikke fra Naoko Takeuchis manga.

“Happy Marriage Song” fremføres af Sailor Guardian castet og Kenji Nojima, Mamorus stemme, fra filmene. Et “Happy Marriage Postcard Set”blev givet til biografgængere (i Japan) fra 28. juli til 3. august.

En fuld version af sangen streames også på YouTube.

Den anden film i det todelte anime-filmprojekt, der adapterer den sidste “Shadow Galactica” ark af Naoko Takeuchis originale Sailor Moon manga, havde titlen Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos the Movie og havde premiere den 30. juni og blev rangeret som nr. 9 for sin åbningsweekend og tjente 75.698.090 yen (ca.3,61 millioner kr. ). Den første film havde premiere den 9. juni.

Kilde

Kategoriseret i: