Magni Dezmond og Noir Vesper fra VTuber-bureauet Hololive er planlagt til at graduere den 31. august.

Dezmond og Vesper bliver de første medlemmer fra Hololive Englishs HOLOSTARS English gruppe til at graduere. Det er mere end et år siden Hololive Englishs Tsukumo Sana graduerede den 31. juli 2022.

Ifølge den officielle meddelelse vil der ikke blive lavet afgangsstreams fra talenterne eller endda andre VTuber-relaterede aktiviteter. Det er også værd at bemærke, at denne graduering kommer uger efter, at Hololive English annoncerede, at Dezmond og Vesper ville stoppe alle deres onlineaktiviteter i mellemtiden.

Hololives Magni Dezmond og Noir Vesper graduerer ved udgangen af måneden
Magni Desmond (yderst til venstre) og Noir Vesper (yderst til højre) sammen med Axel Syrios (midt venstre) og Regis Altare (midt højre)

VTuber-bureauet anerkender, at selvom de to talenter har været afgørende i dannelsen af den første HOLOSTARS engelske gruppe nogensinde, respekterer de talenternes ønsker om at graduere fra Hololive. De tilføjede også, at de sætter stor pris på deres bidrag og ønsker dem det bedste i deres fremtidige bestræbelser.

Med Dezmond og Vespers graduering vil deres medlemskab og eksklusive indhold være tilgængeligt frem til den 30. september, mens modtagelsen af fanbreve holdes åben indtil den 2. oktober. Yderligere meddelelser vedrørende deres merchandise vil komme hurtigst muligt.

Videoerklæring fra resten af HOLOSTAR English medlemmerne, også kendt som holoTEMPUS

I skrivende stund har Magni Dezmond og Noir Vesper over 200.000 abonnenter på deres YouTube-kanaler.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,