En ny promo-video med den nøjagtige lanceringsdato er blevet frigivet på den officielle hjemmeside for Dekoboko Majo no Oyako Jijō. Der er også nye medvirkende og en ny nøgle illustration at se. Du kan finde alt længere nede i dette indlæg. Animeen vil kunne ses fra den 1. oktober 2023.

Promovideoen indeholder også åbningssangen “Sugar Donuts.” af Nana Mizuki, der også spiller Viola.

Serien bliver adapteret fra Piroyas manga af animationsstudiet A-Real, hvor Masahiro Takata (High-Rise Invasion) instruerer. GyroKnuckle vil stå for manuskripterne, mens Miwa Yoshida (Sword Art Online: Alicization) vil designe karaktererne. Myus musikalske færdigheder kan høres på lydsporet.

Dekoboko Majo no Oyako Jijō trailer og info
©ピロヤ・COMICメテオ/でこぼこ魔女製作委員会

Beskrivelse

Historien handler om Alissa, en heks, der bor alene i en skov. En dag finder hun en menneskelig baby og kalder den Viola. Alissa opfostrer Viola i 16 år, men Viola vokser mere, end Alissa nogensinde kunne have forestillet sig. Denne komedie fokuserer på forholdet mellem mor og barn, hvor rollen som forælder og barn kan bedrage…

Ældre trailer

Kilder

Kategoriseret i: