Baseret på det medrivende legetøjskoncept med hverdagsgenstande, der forvandles til robotlignende livsformer, har Transformers serien betaget verden med sine film og tegnefilm.

Siden 1984 har denne serie været elsket af folk fra alle samfundslag over hele kloden, og nu er Hasbro, Takara Tomy og Kotobukiya gået sammen om at skabe den nye TRANSFORMERS BISHOUJO serie!

For at lægge grunden til den stadig elskede serie, har den første generation, THE TRANSFORMERS (eller G1 for kort), fået en makeover i BISHOUJO-stil af Shunya Yamashita.

Starscream, Air Commander of the Decepticons, kommer til en længe ventet ankomst til serien!

Under et ambitiøst, snedigt smil er Starscreams falske loyalitet repræsenteret af et præcist udført slips. Det aktive design af overlevelsesjakken, hun bærer, minder om en jetpilot og har farvesammensætningen fra Starscreams originale robotdesign.
Vingerne er blevet genskabt som en gymnastiktaske slynget over hendes skulder, der minder om transformationsfunktionen i det originale design.

At vise hende sammen med den tidligere udgivne TRANSFORMERS MEGATRON BISHOUJO STATUE vil helt sikkert få hende til at skille sig ud endnu mere! (se titel billedet)

SKYWARP og THUNDERCRACKER er også under udvikling! Gå ikke glip af den imponerende form for alle Seekers sammen ved at føje dem til din samling i dag! Rul ud!

Udkommer april 2024.

1/7 skala figur. 21,5cm høj.

Lavet af Kotobukiya.

Koster 967kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Transformers Bishoujo Starscream
TRANSFORMERS and all related characters are trademarks of Hasbro and are used with permission. © 2023 Hasbro. All Rights Reserved. Licensed by Hasbro.© TOMY  「トランスフォーマー」、「TRANSFORMERS」は株式会社タカラトミーの登録商標です。