En hjemmeside åbnede for at annoncere tv-animeen baseret på Miya Kinojos Chillin’ in Another World with Level 2 Super Cheat Powers (Lv2 kara Cheat datta Moto Yūsha Kōho no Mattari Isekai Life) light novel serie. Hjemmesiden afslørede animeens første reklame video, vigtige illustration, hovedrollebesætninger og personale og premiere i 2024.

Beskrivelse

Det Magiske Kongerige Klyrode tilkalder hvert år hundredvis af helte fra andre verdener for at kæmpe i deres krig mod Den Mørke og hans hær af magtfulde dæmoner. Banaza er en af de helte, tilkaldt fra den kongelige hovedstad Paluma, men noget er galt – Banaza er kun en gennemsnitlig købmand. Han har ingen magi, ingen kampevne, og hans stats er afgrundsdybe. Værre er, et uheld gør ham ude af stand til at vende hjem!

Banazas skæbne, afvist som en helt og strandet i en anden verden, forvist til rigets fjerne vidder af en grusom konge, der bare vil have ham væk, ser temmelig dyster ud. Men hvad vil der ske, når den mislykkede heltekandidat finder sig selv med supersnydekræfter, når han rammer niveau to?

Roller

  • Satoshi Hino som Flio
  • Rie Kugimiya som Fenrys

Folkene bag

Yoshiaki Iwasaki (Hayate the Combat Butler, We Never Learn: BOKUBEN) instruerer animeen hos J.C.STAFF. Megumi Shimizu (Banished From The Heroes’ Party, My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!) er ansvarlig for seriens manuskripter, og Sōta Suwa (Combatants Will Be Dispatched!) designer karaktererne. Kujira Yumemi (Kubo Won’t Let Me Be Invisible, Reign of the Seven Spellblades) komponerer musikken, og Pony Canyon står for musikproduktionen.

Illustration

Chillin' in Another World with Level 2 Super Cheat Powers light novels laves til anime
© 鬼ノ城ミヤ・オーバーラップ/Lv2からチートだった製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,