Disclaimer fra en af butikkerne, ikke helt sikker med DK med for god ordens skyld:
Denne figur viser hel eller delvis nøgenhed og er ikke beregnet til umodne hobbyister. Vær opmærksom på, at toldbestemmelser for dit land kan forhindre denne figur i at blive leveret til dig (kontakt dit lands toldmyndighed, hvis du har spørgsmål herom). Forældreregler kan også forhindre dig i at modtage den. Brug venligst diskretion ved bestilling.

Rina, en original karakter fra den populære illustrator Saitom, er nu en smuk figur fra Alpha Max!

Hun er iført en hævet frakke over en tjenestepiges outfit, og et virkelig fantastiske par støvler med flammer på tæerne; alternative dele er inkluderet for at vise hende med eller uden den øverste og nederste del af hendes outfit.
Hun kommer også med et originalt postkort og et akrylstativ af den originale illustration!
Hendes base er også inkluderet.
Du vil elske hende – bestil hende til din egen private samling i dag!

Udkommer december 2024.

1/7 skala figur, 28cm høj.

Lavet af Alpha Max.

Koster 1684kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos