Den livestreamede “Sneaker Bunko 35th Anniversary Festa!” special annoncerede at tv-anime-serien baseret på Rui Tsukiyo og Reias The World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in a Different World as an Aristocrat (Sekai Saikō no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei Suru) light novels vil få en anden sæson. Annonceringen afslørede ikke personalet eller andre detaljer, men Kadokawa havde en kommentarer fra den første sæsons instruktør Masafumi Tamura.

Beskrivelse

Da en stor snigmorder genfødes i en anden verden, finder han sig selv arving til en lang række af mordere fra skyggerne. Med både sin moderne viden og erfaring og den særlige magi og teknikker i denne nye verden, kunne han meget vel blive den mest ustoppelige snigmorder i historien…!

Folkene bag

Masafumi Tamura (Wise Man’s Grandchild, The Misfit of Demon King Academy, Two Car) instruerede den første sæson på SILVER LINK og Studio Palette, og Katsuhiko Takayama (Two Car, Ange Vierge, The Future Diary) både skriver og var ansvarlig for at føre tilsyn seriens manuskripter. Eri Nagata (Ensemble Stars!, Blade & Soul) er designet til karaktererne.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,