En ny teaser-video til tredje anime sæson af Classroom of the Elite er nu blevet udgivet på KADOKAWA Anime YouTube kanalen. Du kan se videoen længere nede i artiklen.

Den første sæson af Classroom of the Elite blev instrueret af Seiji Kishi (Radiant) hos Studio Lerche. Aoi Akashiro (KonoSuba) og Hiroyuki Hashimoto (Is the Order a Rabbit?) var ansvarlige for manuskriptet, mens karakterdesignerne var af Kazuaki Morita (Assassination Classroom). Ryou Takahashi stod for baggrundsmusikken. Det samme hold var stort set ansvarligt for sæson 2. Dog overtog Hayato Kazano (Killing Bites) stillingen som manuskriptforfatter.
Sæson 3 af anime var oprindeligt planlagt til at blive sendt engang i 2023, men på grund af forskellige omstændigheder er premieren blevet forsinket til januar 2024.

Beskrivelse

Ayanokōji Kiyotaka sluttede sig for nylig til Tōkyō City Supportive Secondary School, som er kendt for at garantere videreuddannelse og beskæftigelse til alle kandidater. Men det ender desværre i klasse D, som er beregnet til særlige problemtilfælde. Alle elever på denne skole bliver vurderet ved hjælp af et pointsystem baseret på præstation og adfærd. Studerende kan bruge deres personlige point som penge til at købe ting og tjenester på det enorme campus, som de kun må forlade i begrænset grad.

Illustration

Classroom of the Elite anime sæson 3 udskudt til januar 2024
©衣笠彰梧・KADOKAWA刊/ようこそ実力至上主義の教室へ3製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: