I juni rapporterede vi, at Megumi Morinos romantik manga A Condition Called Love får en anime adaption. Nu er der nye oplysninger om projektet.

Serien får sin japanske tv-premiere til april 2024. Hovedrollerne inkluderer Kana Hanazawa som Hotaru Hinase og Chiaki Kobayashi som Noi Hana (Hananoi-kun).

Serien er instrueret af Tomoe Makino (Aharen-san wa Hakarenai, Kotaro Lives Alone) hos East Fish Studio. Hitomi Amamiya (Merc Storia: The Apathetic Boy and the Girl in a Bottle, Chillin’ in My 30s after Getting Fired from the Demon King’s Army) er primært ansvarlig for manuskriptet og Akiko Sato (Trigun Stampede) er ansvarlig for karakter designs. I mellemtiden er Yamazo ved at komponere musikken, mens Fumihiko Ootera er lydinstruktør.

Beskrivelse

Hotaru er en 16-årig gymnasieelev, der altid har haft blandede følelser omkring kærlighed, og foretrækker at leve livet med sin familie og venner. Men da hun ser sin klassekammerat Hananoi-kun sidde i sneen efter et offentligt brud, tilbyder hun at dele sin paraply med ham. Men da han næste dag inviterer hende ud midt i klasseværelset, kan hun ikke undgå at mærke, at hendes liv er ved at ændre sig i stor stil…

A Condition Called Love shoujo manga laves til anime
©森野萌・講談社/「花野井くんと恋の病」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: