Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Anime Tokyo annoncerede for et par måneder siden at Shin Yaranai ka anime-adaptionen af Junichi Yamakawas Kuso Miso Technique yaoi manga vil få premiere den 1. april 2024 i en udgave til alle aldre. (Meddelelsen tilføjer den parentetiske klausul, “*Det er rigtigt.”)

Det er et-års jubilæet af animeens formelle annoncering, selvom personalet havde planlagt at færdiggøre animeen til tidlig udgivelse til sidste efterår. Anime Tokyo præsenterede også en nøgleillustration:

Kuso Miso Technique mangaens Shin Yaranai ka anime planlagt til 1. april 2024
© 山川純一/Anime Tokyo/MakilTO

Beskrivelse

Historien begynder med Masaki Michishita, en almindelig præ-skoleelev, der en dag skynder sig på toilettet i en park. På trods af sin travlhed ser han Takakazu Abe, en overordentlig smuk automekaniker, der sidder på en bænk. De to udveksler blikke, og efter Abe har udtalt “Yaranai ka” (skal vi gøre det?), begynder de to deres møde. Animeen vil udvide på one-shot mangaen og inkorporere elementer fra Yamakawas andre værker, såvel som dens egne unikke historieelementer.

Folkene bag serien

Studio Kingyoiros Pierre Itō (Kenda Master Ken, World, Before You End) instruerer animeen. “Ikansoku” skriver manuskriptet, og Taiten Kawakami samarbejder om scenariet. Studio Leo og Anime Tokyo, LLC producerer anime. Bungaku Itō og Cyzo er krediteret for at samarbejde om det originale værk.

“Yoshirō Sasaki” lægger stemme til Takakazu Abe i animeen, og Sorate (“der lige har afsluttet gymnasiet”) lægger stemme til Masaki Michishita. (Pierre Itō havde personligt opdaget mangaen på Futaba Channel forumet online i løbet af sine ungdomsskoleår og havde derefter oprettet og lagt en uofficiel live-action fan-video på YouTube under pseudonymet “Yoshirō Sasaki.”)

Anime Tokyo producerer den mellemlange originale video-anime som en titel for alle aldre. Medarbejderne startede animationsproduktion tilbage i maj 2023.

Animeen er crowdfunded

Animeens crowdfunding-kampagne oversteg dens 8.000.000 yen (ca. 383.000kr) den 17. maj og tjente i alt 8.680.500 yen (ca. 416.000kr). Personalet har siden fjernet nogle midler, så dets total formelt ikke nåede det planlagte mål, men personalet rapporterer, at animeen stadig går fremad.

Baggrund

Yamakawa udgav den originale one-shot manga i andet nummer af BaraComi, en speciel manga-spinoff til det homoseksuelle mande magasin Barazoku, i 1987. I begyndelsen af 2000’erne blev mangaens dialoglinje “Yaranai ka” et internetmeme.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,