Til den kommende anime Go, Go, Loser Ranger! er en eksisterende promo-video blevet forlænget med 45 sekunder for at afsløre nye rollebesætningsmedlemmer, som alle er medlemmer af “Divine Dragon Rangers”.

Forlænget trailer

Beskrivelse

Da Monster Army invaderede Jorden for tretten år siden, rejste Divine Dragon Rangers sig for at stoppe dem! Mens krigen raser, er disse store helte menneskehedens sidste håb!

…eller er de?

I virkeligheden blev angriberne underkuet inden for et år, tvunget til at fortsætte med at sende et monster ud om ugen for at Rangers kunne knuse det foran deres tilbedende fans! Men ét monster har fået nok. Noget skal ændres! Han vil gøre oprør mod Dragon Rangers magt og ødelægge dem alle … indefra!

Roller

  • Yuichi Nakamura som Red Keeper
  • Go Inoue som Blue Keeper
  • Kensho Ono som Yellow Keeper
  • Kousuke Toriumi som Green Keeper
  • M.A.O som Pink Keeper

Folkene bag

Tv-serien bliver adapteret af animationsstudiet Yostar Pictures, hvor Keiichi Sato (Tiger & Bunny) instruerer og Keiichiro Ochi (The Quintessential Quintuplets) er ansvarlig for manuskripterne. Animeen er planlagt til at få premiere engang i 2024.

Illustration

Go! Go! Loser Ranger! anime illustration og roller
© 春場ねぎ・講談社/「戦隊大失格」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: