Blue Box sports- og romantik mangaen af Kouji Miura får en anime-adaption, og den blev annonceret sammen med hovedbesætningen og teaseren. Handlingen følger to teenagere, Taiki og Chinatsu, begge stærkt involveret i sport (badminton og basketball), som ender med at bo sammen.

Det første teaserbillede:

Blue Box manga laves til anime
© 2021 by Kouji Miura/SHUEISHA

Beskrivelse

Taiki beundrer Chinatsu langvejs fra, men han tvivler på, at hun ser ham på samme måde. Men på en eller anden måde samler han modet til at fortælle hende, at hun aldrig skal give op på sine drømme! Efter sådan en dristig erklæring, vil Taikis flygtige high school-romance endelig begynde?

Roller

Taiki får stemme af Shoya Chiba, mens Ueda Reina vil lægge stemme til Chinatsu. Du kan se deres karakterdesign nedenfor:

Om mangaen

Blue Box begyndte serialisering i Shueishas Weekly Shōnen Jump i april 2021. Der er i øjeblikket 12 bind ude – det seneste blev udgivet den 4. oktober. VIZ Media udgiver den på engelsk, bind 7 udkom 7. november 2023 og bind 8 er i øjeblikket tilgængeligt til forudbestilling til den 2. januar 2024.

Blue Box manga laves til anime
© 2021 by Kouji Miura/SHUEISHA

Kouji Miura er også kendt som forfatteren til I Love You, Teacher mangaen. Blue Box er det første af hendes værker, der laves til en anime.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,