Den officielle hjemmeside for Wonderful Precure! animeen, den 21. titel i Precure franchisen, afslørede søndag animeens rollebesætning, personale, temasange og kunstnere, og en video, der afslørede premieren den 4. februar.

Roller

Maria Naganawa som Komugi Inukai/Cure Wonderful

Atsumi Tanezaki som Iroha Inukai/Cure Friendly

Andre Precures hvor stemmer ikke er afsløret endnu:

Andre personer d

Illustration

Wonderful Precure! anime trailer
© ABC-A・東映アニメーション

Beskrivelse

Wonderful Precure! (titlen i katakana er skrevet som “Wandafuru”, og “Wan”-delen kan betyde “hund” eller onomatopoeien for den gøende lyd en hund laver på japansk) animeen foregår i Animal Town, en by, hvor dyr og mennesker leve sammen i harmoni. Andetårs ungdomsskoleeleven Iroha Inukai er bedste ven med sin hund ved navn Komugi. En dag ude at gå en tur støder Iroha og Komugi på et mystisk væsen ved navn Gargal, som går amok i byen. Komugi forvandler sig pludselig til en Pretty Cure ved navn Cure Wonderful, for at beskytte Iroha.

Musik

Chihaya Yoshitake vil fremføre åbningstemasangen “Wonderful Cure! evolution!!.” Ami Ishii og Moeha Nochimoto vil fremføre den afsluttende temasang “FUN☆FUN☆Wonderful DAYS.”

Folkene bag

Masanori Satō (Butt Detective, Thriller Restaurant episode instruktør) instruerer den nye anime, og Yoshimi Narita (Futari wa Precure Splash Star, Futari wa Precure Splash Star Tick Tack Kiki Ippatsu!, Futari wa Pretty Cure Max Heart) er ansvarlig for serierns komposition og manuskript. Yoko Uchida (2023 Rurouni Kenshin, Mecha-Ude) designer karaktererne, NaSka (2023 Rurouni Kenshin) er ansvarlig for kostume- og rekvisitdesign, og Rie Iida (Delicious Party♡Precure, Go! Princess Precure, Hugtto! Precure) er ansvarlig for art direction. Miki Imai (Hugtto! Precure, Eiga Precure All Stars F, Eiga Precure Dream Stars! baggrunds kunst) er animeens art director (den originale japanske tekst er: Chief Art), Naomi Kiyota (Eiga Delicious Party♡Precure Yume Miru ♡ Okosama Lunch, Eiga Tropical-Rouge! Precure: Yuki no Princess to Kiseki no Yubiwa!) står for farvedesign, og Erika Fukasawa står for musikken. ABC TV, ABC Animation, ADK Emotions og Toei Animation producerer animeen.

Kilder

Kategoriseret i: