Den officielle hjemmeside og Twitter-konto for den fjerde anime-film i My Hero Academia franchisen afslørede en trailer, illustration, titel, personale og premiere den 2. august i Japan. Filmen får titlen My Hero Academia the Movie: You’re Next (My Hero Academia: You’re Next).

Tensai Okamura (Darker Than Black) instruerer filmen hos BONES. Tilbagevendende medarbejdere fra tv-serien og tidligere film omfatter manuskriptforfatter Yōsuke Kuroda, karakterdesigner Yoshihiko Umakoshi og komponist Yuki Hayashi.

Den originale manga-skaber Kōhei Horikoshi vil fungere som den generelle supervisor og originale karakterdesigner. Filmen vil have en original historie, der vil finde sted omkring samme tid som hvor tv-animen er i øjeblikket, med et sikkert samfunds sammenbrud. I filmen dukker en mystisk kæmpe fæstning og en mand, der ligner det tidligere “Fredssymbol”, pludselig op i et samfund, der er brudt sammen på grund af krig.

My Hero Academia film 4 trailer og info
© 堀越耕平/集英社 僕のヒーローアカデミア 製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: