Det er nok ikke ukendt at japanerne laver ekstreme splatter film, omend de ikke altid har samme fanskare som animeerne og mangaerne, og Mutant Girl Squad lever absolut op til traditionerne.

Filmen handler om en gruppe mutant piger der slår sig sammen for at klare den hemmelige militærorganisation der forsøger at dræbe dem alle. Ikke ligefrem originalt, men det er jo ikke derfor man ser filmene men effekterne, action og humoren.

Det er så også tre af genrens “store” der er bag, filmen har tre instruktører og er delt i tre dele. Første del er Yoshihiro Nishimura fra Tokyo Gore Police, anden er Noboru Iguchi fra Machine Girl og den sidste Tak Sakaguchi som havde hovedrollen i Versus.
Med skuespillere følger den også traditionerne, idet det er idoler der normalt optræder mere eller minder afklædt der har rollerne, herunder
Yumi Sugimoto og Suzuka Morita.

Kilde Hillbilly Otaku

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,