Kadokawa har afsløret en ny illustration till tv-animeen baseret på Hiroshi Noda og Takahiro Wakamatsus No Longer Allowed In Another World (Isekai Shikkaku) manga. Animeen får premiere til juli i år (2024).

No Longer Allowed In Another World anime illustration

Officiel hjemmeside https://natalie.mu/comic/news/560138

Beskrivelse

Et eventyr i en anden verden med søde piger ved din side og videospil-lignende kræfter – lyder som en anime-fans drøm, ikke? Ikke sådan for den melankolske forfatter Osamu Dazai, som bogstaveligt talt ville foretrække at falde død om. Videospil er ikke engang blevet opfundet endnu, da han bliver revet ind i en anden verden i 1948. Faktisk er alt det fantastiske eventyr, han bliver ved med at løbe ind i, bare i vejen for hans poetiske drøm om at finde det perfekte sted at dø. Men uanset hvor meget han risikerer sit liv ser alt ud til at blive ved med at blive i orden. Følg en elendig helt som ingen anden i denne muntert dystre isekai komedie!

Teaser

Tidligere illustration

No Longer Allowed In Another World TV anime teaser
© 野田 宏・若松卓宏・小学館/「異世界失格」製作委員会

Kilde

AniToons+

Kategoriseret i: